Fest menuer 1-2-3 retter

Fest menuer

Forretter

Flødelegeret hummersuppe med krebsehaler og creme fraiche med urter

|   50,-

 

Fiske & Skalddyrsanretning

Fiskepate m. urter, indbagte rejer, varmrøget peberlaks, ferskrøget hellefisk, hertil et udvalg af sprøde salater med skalddyrsdesssing og tangrogn

|   60,-


Tapas symfoni

Ferskrøget laks, hvidløgsrejer, oksecarpaccio, serranoskinke, andebryst, samt spændende bladsalater, grønsagssnack, kongeasparges, parmesan, ovnbagte tomater, samt pesto og oliedressing

|   70,-

 

Fisk & skaldyr (portionsanrettet)

Laksepate m ørredrogn, varmrøget vildtlaks, gravad laks, ørredrulle med flødeost, krebs og rejer hertil udvalg af lækkert tilbehør og dressinger

|   80,-

 

Pil selv

Store krabbeklør, røde krebs, dampet muslinger, lækre jomfruhummer og rejer med spændende salat tilbehør, hjemmerørt mayonnaise og dressinger, hertil lækkert brød

|   90,-


Hovedretter

BBQ marineret svinefilet, anrettet med ristet bacon og svampe, hertil 3 salater, bladsalat, klassisk, coleslaw og tomatsalsa med feta, samt spændende tilbehør og flødebagtekartofler med peberfrugt

Helstegt kalkun med pikantost og bacon, serveres med spændende salater og blancheret asparges, hertil kryddersauce og råstegte kartofler, samt flûtes og hvidløgsmayonnaise

|   120,-


Rødvins- og pebermarineret roastbeef, serveres med ovnstegte grønssagsurter, svampe og grilltomat, hertil flødebagte kartofler, samt pikant flødesauce

|   130,-

 

Helstegt okseculotte med ovnristede grilltomater, hertil spændende salater med tilbehør, samt en bagt kartoffel med baconfyld og sauce bearnaise

|   140,-


Helstegt kalvefilet med grønsagsgratin, ovnstegte rodfrugter og bønner i baconsvøb, hertil pikant svampesauce

og urtekartofler

Helstegt oksefilet med glaseret perleløg, marineret broccolisalat, spændende grønsager og grilltomat, serveres med kartoffelmos med urter, bacon og skinkefyld hertil sauce bordelaise

|   150,-


Helstegt oksemørbrad med ristede svampe og grønsagsgratin, samt langtidsstegte rodfrugter, hertil gorgonzolasauce, samt urtedampede smørkartofler

|   180,-


Helstegt Vildsvinefilet eller Krondyr

Anrettet med smørristede kantareller, bønner i baconsvøb, grønsagstimbale og nøddekartofler, samt balsamicosauce

|   195,-


Desserter

Hjemmelavede islagkager med smag og fyld efter ønske

Tiramisu, serveres med orangecreme og pyntefrugt

|   45,-

 

Udvalg af spændende små dessertkager, chokolade, nougat, jordbær og æble, anrettet med pyntefrugt og rørt kanelis

|   50,-

 

Kæmpe issymfoni

Udvalg af forskellige slags hjemmelavet is og sorbet varianter; bailey, mocca, karamel, pernod, hindbær og mynte. Hertil blød nougatcreme og div. pyntefrugt

|   60,-



Mad ud af huset i topkvalitet ...