Klassiske festretter

Klassiske festretter



Forretter

Gammeldags luksus tarteletter, 3. stk. i flødesovs med hønsekød og asparges, afpyntet med tomat og persille, samt ekstra fyld

Muslingeskal af butterdej med rejer og krebsehaler i skaldyrssauce, grønne asparges og kaviar serveres med extra fyld

|   45,-

 

Stor rejecocktail med luksusrejer og skaldyrdressing, smukt afpyntet, hertil baguettes og smør

Ferskrøget laks med flødestuvet spinat, hertil aspargessalat samt baguetttes og smør

Gravadlaks med sennepsdressing på sprøde salater 

|   50,-

 

Fiske & skaldyrsanretning

Stegt rødspættefilet, dampet rødspætterulle m. røget laksemoussé, anrettet med rejer og kaviar, hertil lækker salat, 2 slags dressing og baguettes

|   65,-


Hovedretter

Flæskesteg af svinekam, serveres med rødkål i portvin, brunede og hvide kartofler, hertil skysovs, grov chips og udvalg af surt

Glaseret hamburgerryg, serveres med blomkål og karotter, hvide kartofler samt flødesovs med asparges

|   120,-

 

Gl.dags oksesteg med glaserede perleløg, bønner og gulerødder, hertil skysovs og surt samt ribsgelé

Sprængt oksebryst med danske rodfrugter, høvlet peberrod, hvidekartofler og peberrodssovs

|   125,-

 

Kalvesteg stegt som vildt, hertil waldorfsalat, ribsgele, flødesovs, årstidens grønsager, samt ovnbagte persillekartofler

|   139,-


Desserter

Citronfromage med flødeskum og chokoladeflager

Fløderand med syltet frugt og karamelcreme

|   39,-


Gó gammeldags islagkage

Æbletærte med rørt vaniljeis og kanelcreme

|   45,-


Frugtsalat af frisk frugt med råcreme og chokoladeflager

|   59,-




Mad ud af huset i topkvalitet ...