Gryde- & fadretter

Gryde og fadretter


Viking gryde bestående af kyllingfilet, cocktailpølser, bacon, løg og peberfrugter, i flødesovs af karry og paprika, hertil ris eller kartoffelmos med groft hakket urter

|   99,-


Viking gryde serveres som ristaffel, med stort og spændende udvalg af toppings, salater og brød

|   25,- (tillæg)


Skipperlabskovs med purløg og rødbeder, hertil stærk sennep, groft brød og smør

Bøf Stroganoff af okseinderlår og cocktailpølser, hertil kartoffelmos og rødbeder

|   95,-


Boller i karry, serveres med æblesalat, peberfrugt, selleri og bredbladetpersille

|   89,-

 

Chili con carne, serveres med cremefraiche, tomatsalat, feta og andet spændende hot og spicy tilbehør, samt baguette

Gratineret moussaka med kartofler og løg, serveres med græsk fetasalat, chilidressing og tzatziki

|   79,-




Mad ud af huset i topkvalitet ...