Sammensæt selv

Jule-anretninger


Fisk

Marineret skagensild med hjemmerørt karrysalat, serveres med kapersfrugt, halve æg og løg

|   20,-

Bornholmsk julesild med æggesalat, rødløg og kapersfrugt

Stegte skagensild, serveres med flødesennep og rødløg

Enebærsild, serveres med hakkede æg, rødløg og kapersfrugt

Rejer med halve æg, purløg og mayonaise

Rødspættefilet med hjemmerørt remoulade, hertil citron og purløg

|   25,-

Vintermakrel, serveres med purløg og æggeblomme

Tunmoussé med rødløg og kapers ,anrettet med rejer, purløg og citron

Fiskepaté af hvidfisk m. urter, anrettet med rejer og mild chillimayonaise

|   30,-

 

Koldt

Gl. dags slagtersylte med stærk sennep, rå løg og hakkede rødbeder, samt eddike

Vildtpaté med rå løg, sky og drueagurker

|   20,-

Hjemmelavet hønsesalat med ristet bacon og champignons

|   25,-

Kold andebryst, serveres med appelsin og nøddesalat

|   35,-


Lunt

Juleleverpostej med ristet bacon og champignons

|   20,-

Tarteletter med hønsekød og asparges i flødestuvning

Bornholmsk landskinke, serveres med flødestuvet asparges

|   35,-


Varmt

Grillet kyllingelår med coleslaw og surt

Ribbenssteg med rødkål tilberedt i portvin og ribsgelé, serveres med grovsaltede chips

Julefrikadeller med hjemmelavet kartoffelsalat, serveres med stærk sennep og syltet surt

Julemedister, serveres med flødestuvet grønlangkål, samt surt

Snapseflamberet og sukkerglaseret juleskinke, serveres med flødestuvet hvidkål med peberfrugt

Vintergris med sukkerglaserede perleløg og ristede kartofler med bacon

|   30,-

Mørbradbøffer i flødesovs med bacon og champignons, hertil surt

Andebryst med råkostsalat af rødkål og mandarinsalat

Andebryst med rødkål, dampet med snaps og ribs, hertil brunede minikartofler

|   35,-

Guleærter med kold julemedister og flæsk, serveres med grov sennep og surt

|   45,-

 

Salat & kartoffel

Julesalat af portvinsmarineret rødkål og rosiner

Marineret vinterkål med gulerødder

Bladsalat med ristet bacon

Klassisk salat med stort udvalg af grønsager

Brunede perlekartofler

Flødestuvet grønlangkål

Flødebagte kartofler med vinterporer og ristet bacon

|   10,-

Kæmpe salatbord med alt i grønsager og div. dressinger, samt olie

|   25,-


Dessert

Hjemmelavet Ris á la mande, serveres med kirsebærsovs

Gl. dags æbletærte, serveres med kanelcreme

Chokoladekage, serveres med hindbærcreme

|   25,-

Frugtsalat af syltet og frisk frugt, serveres med råcreme

|   35,-


Ost

Landbrie og skimmel anrettet m. druer og peberfrugt

|   25,-

Camenbert frit m. solbær

|   30,-

Osteplatte, et stort udvalg af spændende oste og tilbehør

|   45,-


Brød

Udvalg af lyst, mørkt og groft brød, samt smør og krydderfedt

|   15,-



Mad ud af huset i topkvalitet ...